0

Vjenčanja

Postoji vrijeme kada neka pitanja poprime planetarni značaj: što obući, koliko i da li će uzvanika biti, tko će gdje sjediti, što će se jesti...I dok vi naizgled  samo trepćete, broj vaših savjetnika nemilosrdno raste. Svi znaju bolje. Gorljivost kojom zastupaju  ideje svode vaše šanse obrane na minimum. Atmosfera se zahuktava...

Poznato zvuči? Ukoliko pri svemu tome osjećate paniku... biti će da se bliži dan vašeg vjenčanja.

Eto, to je trenutak u kome se u cijelu priču ubacuje jos i fotograf.
Mi smo oni koji ne žele da trepćete :-)
Želimo Vas u punom sjaju , kao tvorce priče koju ćemo Vam pomoći ispričati.

Možemo snimati dokumentarac - reportažna fotografija koja će Vas zauvjek podsjećati na trenutke ispunjene isčekivanjem,  zbunjenošću, srećom... Reportažu mozemo nadopuniti manje ili vise klasičnim poziranjima.

Što je "klasika"? To Vam je ono kada ste postavljeni ispred nekog grma, stojite jedno pored drugog (manje ili više zagrljeni) i gledate u daljinu (time si obezbjeđujete da Vas generacije koje dolaze zauvjek doživljavaju kao svojevrsne spomenike kulture).

Što je to "manje klasika"?  To je ono kada Vi ušećete u album i ispunite ga. Grm iz glavne sporedne uloge prelazi u eventualnu dekoraciju, a vjenčani album puni se fotografijama koje stilski "plivaju" između modne, portretne, reklamne... razigrane ili mirne,ali uvijek neponovljivo Vaše.

Bez razlike koji stil fotografiranja najviše odgovara Vašem ukusu, potrebno je izdvojiti vrijeme - za samo fotografiranje, ali i za sve ono što mu treba prethoditi: od  osobnog upoznavanja sa fotografom koji će pratiti Vaše vjenčanje, preko detaljne razrade plana rada.Ako ste spremni na to, vrhunska tehnologija kojom raspolažemo, naše iskustvo u radu te kontinuirano praćenje svjetskih trendova u području vjenčane fotografije dat će svoj potpuni učinak.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se