0

Uvjeti korištenja

     Pravo korištenja usluga ponuđenih na stranici Z.O. Foto "Reflex-Petrović" imaju sve osobe koje se registracijom obvezuju da će te usluge koristiti u skladu sa opće prihvaćenim normama i zakonskim propisima koji određuju sadržaj materijala dopušten za umnožavanje.

     Sadržaj je vlasništvo korisnika usluga, pa je s tog osnova odgovornost za sadržaj materijala kojeg umnožavamo isključivo njegova. Isto tako, za vlasništvo nad autorskim pravima jamči pošiljatelj datoteka, pa se i u tom smislu Z.O.Foto Reflex-Petrović ograđuje od bilo kakve odgovornosti.

     Poštujući pravo na privatnost prikupljaju se samo osobni podaci (kao što su ime, poštanska i elektronička adresa, broj telefona) koje korisnici dobrovoljno stavljaju na raspolaganje i tako prikupljeni koriste se isključivo u svrhu koja je unaprijed dogovorena. Z.O.Foto Reflex-Petrović obvezuje se da neće posredovati osobne podatke trećim osobama osim u slučajevima kada to propisuje zakon, niti će iznajmljivati ili prenositi osobne podatke drugim organizacijama.

     Internetske stranice Z.O. Foto Reflex-Petrović mogu sadržavati veze sa drugim stranicama. Povezujemo se samo sa stranicama koje poštuju visoke standarde zaštite privatnosti. Ipak, za sadržaj i praktičnu zaštitu privatnosti tih stranica ne odgovaramo.

      Z.O. Foto Reflex-Petrović zadržava pravo ukidanja, kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja svih sadržaja na svojoj stranici. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se