0

O nama svima na naš način

O nama svima na naš način

Nije prvi digitalni aparat ugledao tržište kao ratnik kome je cilj zarobiti fotogarafiju, smjestiti je u šumu nepresloženih jedinica i nula, a Vas osuditi da svoje uspomene stavite na milost i nemilost ćudljivih medija. Upravo suprotno. Došao je da biste mogli lakše birati, osloboditi kreativnost na manje skup način, pomoći da Vaša fotografija tehnički  bolje izgleda, osloboditi Vas obaveze da utrošite previše vremena na učenje. Jednom izabrana, fotografija je trenutno razmjenjiva sa svima s kojima je moramo ili želimo razmjeniti.

Ipak, što ako je posebna, ako ima "ono nešto" što ćemo željeti proživjeti i nakon 20 godina. Gdje će ona tada biti?

Izlažemo se riziku da zvučimo patetično, ali pokušajte usporediti osjećaj pronalaženja starih fotografija na dnu neke ladice sa osjećajem koji Vas prožme kada naiđete na jedan od tisuće CD-ova koji su Vam prošli ili prolaze kroz ruke. A sada je pravi trenutak da uzviknemo "Hardovi" se ruše, CD-ovi "pucaju". 

PRINTAJTE SVOJE FOTOGRAFIJE.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se